Lesrooster voor yogalessen

Namastay at home online yogalessen in verband met Corona

Wegens de Corona-omstandigheden worden de Yogalessen online en live gegeven vanuit mijn studio via het programma Zoom. 

Juist in deze tijd is het zó belangrijk om te kiezen voor zelfzorg, zelfliefde, acceptatie, rust en harmonie. En voor jezelf tijd en ruimte vrij te maken om af te schakelen en op te laden. De online yogalessen bij Mooi van Binnen en Buiten kunnen hier een waardevolle ondersteuning in bieden!

Meld je aan als je wilt via onderstaand contactformulier. Dan neem ik telefonisch contact met je op om het een en ander uit te leggen. Persoonlijk contact en Verbinding is een kernwaarde van mij en mijn bedrijf en dat wil ik dan ook in deze tijd blijven waarborgen. 

 Je ontvangt een unieke code waarmee je 10 minuten van tevoren kunt inloggen in Zoom. Zo kun je vanuit jouw fijne plekje de Yogales volgen. Je ontvangt de opname van de les in je mailbox zodat je op elk gewenst moment een element, zoals de meditatie of de houdingen, of de gehele yogales kunt herhalen wanneer je wilt.

 Jouw investering in deze yogales is 15 euro als je per keer deelneemt. Kies je voor een periode van 5 weken, dan betaal je 70 euro. Deze prijzen gelden zolang de yogastudio online lessen verzorgt. 

Maandag online

20:00-21:30 uur

Vrijdag online

9:00 -10:30 uur

 

Zodra de yogastudio weer open kan, gelden weer onderstaande lestijden.

Maandag

20:00-21:30 uur

Woensdag

9:00 -10:30 uur

10:50-12:20 uur

Donderdag

9:00 -10:30 uur

18:00 -19:30 uur

20:00 – 21:30 uur

 

Vrijdag

9:00 -10:30 uur

10:50-12:20 uur

Praktische informatie

Op bovenstaande dagen en tijden worden yogalessen gegeven. We werken in kleine groepjes, zodat er ruimte is voor ieder zijn persoonlijke proces. Ik werk niet met verschillende niveau’s en lessen. Je doet alle oefeningen op jouw tempo en op jouw niveau. Je kunt dus in alle lessen instromen. Wil je weten of er plek is? Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Nog nooit yoga gedaan en wil je eerst ervaren of dit wel echt iets voor je is? Boek dan je proefles. Vind je het te spannend in een groep, voel je dan welkom voor een privéles waarin je alle aandacht en ruimte krijgt voor jou.

Je mag helemaal jezelf zijn in de yogalessen!

Kledingadvies: 
Gemakkelijk zittende kleding. Wanneer je de yogaoefeningen doet, gaat je energie stromen. Hierdoor kun je makkelijke grote temperatuurverschillen ervaren binnen in jezelf. Als je hiervoor gevoelig bent, is het handig om je te kleden in laagjes of een extra vest mee te nemen.

Locatie
De lessen worden gegeven in een sfeervolle en knusse ruimte aan de Nachtegaalstraat 4 te Badhoevedorp.
De yogaruimte bevindt zich links naast het huis.

Neem contact op om je plek te reserveren in een les