Lesrooster voor yogalessen

Yogalessen in verband met de opgelegde maatregelen

Wegens de opgelegde maatregelen door de overheid worden de Yogalessen online en tegelijkertijd live gegeven vanuit mijn studio via het programma Zoom met maximaal 2 cursisten in de studio. Er is een rouleersysteem zodat per keer 2 andere cursisten in de studio aanwezig kunnen zijn. 

Ook is er ruimte voor VIP-lessen. Je meldt je aan met 2 personen op een voor jou geschikte tijd. En er is de mogelijkheid om prive-yogalessen te volgen. 

Juist in deze tijd is het zó belangrijk om te kiezen voor zelfzorg, zelf-liefde, acceptatie, rust en harmonie. En voor jezelf tijd en ruimte vrij te maken om af te schakelen en op te laden. De yogalessen bij Mooi van Binnen en Buiten kunnen hier een waardevolle ondersteuning in bieden!

Meld je aan als je wilt via onderstaand contactformulier. Dan neem ik telefonisch contact met je op om het een en ander uit te leggen. Persoonlijk contact en Verbinding is een kernwaarde van mij en mijn bedrijf en dat wil ik dan ook in deze tijd blijven waarborgen.

Je ontvangt een unieke code waarmee je 10 minuten van tevoren kunt inloggen in Zoom. Zo kun je ook vanuit jouw fijne plekje de Yogales volgen. 

 Jouw investering in meedoen met:

de rouleersysteem-lessen zijn 15 euro per keer, vooraf per maand betalen.

VIP-lessen 20 euro per keer, vooraf per maand betalen

Privé-les 50 euro, per keer betelen

Woensdagochtend - VIP

9:00 – 10:30 uur

Donderdagavond

19:30-21:00 uur

Vrijdagochtend

9:00 -10:30 uur

 

Zodra de yogastudio weer volledig open kan, gelden weer onderstaande lestijden.

Maandag

20:00-21:30 uur

Woensdag

9:00 -10:30 uur
10:50-12:20 uur

Donderdag

9:00 -10:30 uur
18:00 -19:30 uur
20:00 – 21:30 uur

 

Vrijdag

9:00 -10:30 uur
10:50-12:20 uur

Praktische informatie

Op bovenstaande dagen en tijden worden yogalessen gegeven. We werken in kleine groepjes, zodat er ruimte is voor ieder zijn persoonlijke proces. Ik werk niet met verschillende niveau’s en lessen. Je doet alle oefeningen op jouw tempo en op jouw niveau. Je kunt dus in alle lessen instromen. Wil je weten of er plek is? Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Nog nooit yoga gedaan en wil je eerst ervaren of dit wel echt iets voor je is? Boek dan je proefles. Vind je het te spannend in een groep, voel je dan welkom voor een privéles waarin je alle aandacht en ruimte krijgt voor jou.

Je mag helemaal jezelf zijn in de yogalessen!

Kledingadvies: 
Gemakkelijk zittende kleding. Wanneer je de yogaoefeningen doet, gaat je energie stromen. Hierdoor kun je makkelijke grote temperatuurverschillen ervaren binnen in jezelf. Als je hiervoor gevoelig bent, is het handig om je te kleden in laagjes of een extra vest mee te nemen.

Locatie
De lessen worden gegeven in een sfeervolle en knusse ruimte aan de Nachtegaalstraat 4 te Badhoevedorp.
De yogaruimte bevindt zich links naast het huis.

Neem contact op om je plek te reserveren in een les

9 + 10 =