Yoga in Badhoevedorp

Ontdek hieronder wat de Yogalessen in Badhoevedorp voor jou kunnen betekenen en boek een proefles om te ervaren of deze Yogastijl ook bij jou aansluit.

Yogapraktijk Mooi van Binnen en Buiten in Badhoevedorp

Mijn naam is Angelique Ruts en ik ben een diepe denker en een vrouw met een rijk gevoelsleven. Als hooggevoelige vrouw ervaar ik het leven als intens waardoor ik weet hoe het is om diep in de put te zitten en ook hoe het voelt om op de top van levensgeluk te staan én me daar tussen in te bewegen. Yoga helpt mij om de pieken en dalen meer in balans te brengen en om te leven in verbinding met mijn Hart.

Sinds 2007 begeleid ik vrouwen tijdens de wekelijkse yogalessen naar meer rust, ontspanning en inzicht in haarzelf. Door de vele opleidingen die ik heb gevolgd en door de processen die ik aanga en daardoor steeds meer transformeer naar de fijnste versie van mezelf, heb ik binnen mijn yogapraktijk een eigen lesmethode ontwikkelt waarbij je zal ervaren hoe je uit je hoofd ín je lijf zakt en daardoor meer rust zal ervaren.

Vrouwen die bij mij op yogales komen, doen dat meestal voor langere tijd. Door de verbinding die we met elkaar aangaan en door de persoonlijke aandacht maakt elke vrouw een prachtige ontwikkeling door naar meer zeggenschap over haar eigen leven.

Yoga in Badhoevedorp

Al sinds jaar en dag volg ik met veel plezier de yogalessen bij Angelique. Ik heb haar door de jaren heen zien groeien in haar manier van lesgeven van een “gewone” yoga-juf naar een sprankelende yoga-coach. Zij blinkt uit in het volledig uitwerken van bepaalde thema’s. Haar lessen zijn nooit standaard en altijd tot in de puntjes verzorgd.

Elke week weer zijn dit verrijkende momenten in mijn leven (zowel voor mijn lijf als mijn geest) dus zou haar lessen, en natuurlijk ook Angelique zelf, niet meer willen missen! Namaste.

Petra

De yogalessen bij jou zijn inspirerend, warm en altijd weer verrassend. Ik zou jou bij iedereen aanbevelen. Je bent een warme persoonlijkheid waarbij iedereen zich op haar gemak voelt.

Ik ben vaak (zeg maar altijd) gestrest voor ik naar de yogales op maandagavond ga. Op het moment dat ik de uitnodigende ruimte binnenstap verdwijnt mijn stress en ben ik helemaal ontspannen.

Jouw yogalessen gaan verder dan alleen de asana’s. Er is ruimte voor eigen inbreng, voor inzichten die elke week wel weer ter sprake komen en persoonlijke aandacht. Steeds vaker merk ik dat ik iets meeneem van de thema van de yogales. Oefening baart kunst zeggen ze en dat ervaar ik zeker.

De yogalessen zijn zeker een toegevoegde waarde in mijn leven. In de waan van de dag, als alles soms te veel wordt, is het weer een verademing om bij de yogalessen, en in het bijzonder bij jou persoonlijk tot inkeer te komen..

Lydia

Yogalessen voor meer innerlijke rust 

“He he, even niets moeten.” Op je yogamat bij Yoga in Badhoevedorp MOET niks. Je doet alles op jouw eigen tempo en op jouw niveau. Je neemt de tijd om stil staan bij de thema’s waar je al zolang mee loopt, maar waarvoor je eigenlijk geen tijd hebt om bij stil te staan in de hectiek van het (gezins)leven.  Zo zet je iedere yogales een stapje in je persoonlijke ontwikkeling naar meer rust en een lichter Leven. 

Tijdens de yogalessen kom je letterlijk uit je hoofd en in je lijf. Door de verschillende (yoga)oefeningen wordt het stressniveau in je lichaam verlaagd. Met simpele oefeningen kun je al superveel bereiken, waardoor je meer innerlijke rust in je systeem ervaart. Dit voorkomt dat je jezelf voorbij loopt. Ben je jezelf al voorbij gelopen? Je bent ook van harte welkom om te herstellen van een burn-out. 

Als je regelmatig aan yoga doet, ervaar je meer rust, ontspanning, liefde en zorg voor jezelf. En heb je geen tijd om te ontspannen, neem dan tijd om te ontspannen. 

Je verdient het om weer thuis te komen bij jezelf!

 Jouw investering voor Yoga in Badhoevedorp

Yoga werkt, maar niet als je slechts één keer komt. Wil je het effect  van Yoga echt goed ervaren? Kom dan voor langere tijd. 

Yogapraktijk Mooi van Binnen en Buiten

Nachtegaalstraat 4
1171TC Badhoevedorp, Noord-Holland
Nederland
Telefoon: 0627243405
E-mail: info@mooivanbinnenenbuiten.nl
URL: https://mooivanbinnenenbuiten.nl
Maandag20:00 - 21:30
DinsdagGesloten
Woensdag09:00 - 10:30
Donderdag18:00 - 21:30
Vrijdag09:00 - 10:30
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Anderhalf uur les en liefdevolle aandacht aan een select groepje vrouwen, je lessen zijn iedere week met veel zorg en aandacht voorbereid.
Voor mij is het iedere week een moment om naar uit te kijken, rust te ervaren, een veilige ruimte te ervaren waarin ik uitgenodigd word om bij mijzelf te komen en te zijn.

Barbara

Sinds ik bij Mooi van Binnen en Buiten wekelijks yogalessen volg, zijn mijn schouderklachten die ik al sinds de pubertijd had, verdwenen. Ik hoef niet meer naar de fysio en heb zo meer tijd voor mijn gezin.

Marieke

Heb je een vraag over Yoga in Badhoevedorp?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Je kunt me ook bellen of appen op 06-27243405.

1 + 12 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.