Jezelf accepteren doe je zo!

In 10 stappen van zelfkritiek naar zelfliefde.

Anders dan anderen.

Je wilt dat het anders is dan dat het is. Je wilt namelijk ‘gewoon’ jezelf zijn want dan zou het leven vast veel simpeler zijn. Althans dat is wat je zo vaak leest of hoort en je ziet het bij al die andere succesvolle vrouwen. Zij stralen en zien er zo gelukkig uit.

Hoe komt het dan toch dat het bij anderen er zo makkelijk uit ziet en jij je maar afvraagt hoe je anders kunt zijn of misschien wel afvraagt “wat er mis is met mij?”. Je wilt vrolijker zijn, niet zo gevoelig, niet meer angstig, niet meer twijfelen, minder denken, meer genieten van je gezin, je ontspannen voelen, niet zo in zak en as zitten en positiever in het leven staan.

Je vergelijkt jezelf met anderen en je voelt je daardoor al gauw minder dan de ander. Waarom ben ik niet…? (vul zelf maar in). Je bent steeds maar aan het proberen om beter te worden, anders dan dat je nu bent. Want dat is vast niet goed genoeg, anders zou je je wel vaker gelukkiger en vrolijker voelen. Je hebt steeds vaker een kort lontje en begrijpt ook niet wat er aan de hand is, want ‘je hebt toch alles’?

En zo ga je op zoek naar een lichter en simpeler leven en kom je uit bij ‘Volg je Hart want het klopt’. Maar….

HOE doe je dat dan?

 

Angelique Ruts

Yogadocent &  Inspirator

Sinds 2007 begeleid ik vrouwen op weg naar meer ontspanning, inzicht en balans. Op basis van de vele Yoga- en persoonlijke ontwikkeling-opleidingen en de yogacoaching die ik geef in mijn praktijk, heb ik de ACCEPTATIE-methode ontwikkeld. 

‘Door het volgen van de 10 stappen in deze unieke thematische yogalessen, zul je je veel lekkerder in je vel voelen’

Wil jij fysiek en mentaal in beweging komen en eindelijk af van dat gevoel “Ik ben niet goed genoeg”? Dan heb ik een prachtig online yogaprogramma voor jou gemaakt.

Je hoeft niet anders te zijn

Als hooggevoelige vrouw weet ik hoe het is om te leven met hoge pieken en diepe dalen.  Nu ik weet dat dit echt iets is wat bij mij hoort, accepteer ik mezelf (steeds meer) zoals ik ben. Dit vraagt een voortdurende commitment met jezelf, om jezelf steeds weer te herpakken op de beperkende gedachten, met allerlei middelen die beschikbaar zijn. 

De middelen die voor mij supergoed werken heb ik samengebracht in de ACCEPTATIE-methode. Het laatste puzzelstukje in acceptatie heb ik gevonden bij de Vliegangsttraining van stichting Valk. En samen met de 20+ jaar ervaring op het gebied van Yoga en persoonlijke ontwikkeling, heb ik nu een unieke combinatie van Yoga en Mindset ontwikkeld. 

Al vele vrouwen heb ik op weg geholpen naar meer rust en acceptatie van dat wat is. Ze merken dat ze de hoge lat verlagen, zichzelf meer toestemming geven om te  voelen, ze voelen zich vrijer om te zijn wie en hoe ze zijn, ze kunnen beter hun grenzen voelen en aangeven. Dit is zomaar een greep uit de vele mooie resultaten door het volgen van de ACCEPTATIE-methode.

 

Als je wist hoeveel prachtigs er in jouw Hart aanwezig was, zou je dan nog denken zoals je dacht? Zou je dan nog doen zoals je deed? Zou je keuzes maken zoals je ze kiest? Als je zou geloven dat jij uniek bent, zoals je bent, zou je dan nog praten tegen jezelf zoals je praat?
bij Deborah

Wil jij graag lekker in je vel zitten, maar merk je dat je…

aan de verwachtingen wilt voldoen en daardoor veel moet van jezelf ?

hoofd overuren draait of je het wel goed doet in je gezin of werk?

te weinig rustmomenten neemt en je daardoor overprikkeld en vermoeid voelt?

je vergelijkt met anderen en je je daardoor onzeker voelt?

En zou jij graag:

vanuit je fijne plek thuis, op jouw tijd, even helemaal afschakelen en opladen?

praktische oefeningen krijgen om meer rust en ontspanning te ervaren in je dagelijks leven?

willen thuiskomen bij jezelf en je helemaal losmaken van de buitenwereld?

willen leren hoe je anders met die eindeloze gedachtestroom kunt omgaan?

Dan heb ik een prachtige en unieke Yoga-Mindset training voor jou!

Rijke innerlijke binnenwereld

Met de ACCEPTATIE-methode neem ik je in 10 unieke yogalessen mee op reis in je hoofd, je lichaam, in je denken en je voelen. Thematische yogalessen die verder gaan dan fysiek bewegen. Mijn unieke manier van lesgeven spreekt een wereld aan die vooral jou, hooggevoelige vrouw, zal verrijken en doen verwonderen over jezelf en je binnenwereld.

Je krijgt naast de uitgebreide yogalessen simpele tips, meditaties en reflectie-oefeningen om tot een dieper inzicht te komen dat je prachtig bent zoals je bent en dat je zoveel meer nog in je hebt dan je nu kunt beseffen.

Je voert niet alleen maar yogahoudingen uit, maar je duikt diep in jezelf en in je rijke innerlijke binnenwereld. Je gaat werken aan een mindset die je leert om anders met je gedachten om te gaan dan ze klakkeloos te geloven. Hierdoor krijg je een gouden tool in handen om zelf op elk gewenst moment de regie te nemen over jouw denken, je voelen en handelen.

Er gaat een wereld voor je open als je dit traject volgt. En met elke stap die je volgt kom je in een diepere verbinding met je Hart en zul je echt anders met de eindeloze stroom van gedachten leren omgaan. 

Je kunt je gedachtes niet stoppen, je kunt wél stoppen ze te geloven!

Antoine van Staveren – HSP professional

Wat ga je ontdekken met het Online Yoga-Mindset programma?

Wat bied ik nog meer aan met de ACCEPTATIE-methode dan alleen de yogaoefeningen?

10 weken lang elke week een uitgebreide yogavideo

De ACCEPTATIE-methode bevat 10 yogalessen van iets minder dan anderhalf uur. Elke yogales helpt jou steeds meer verbinding te maken met het Hart. Door de uitgebreide yogalessen die voor je klaar staan, kun je helemaal afschakelen en opladen. Je lichaam en geest komen totaal tot rust. Na de yogales heb je het gevoel dat alles goed is zoals het is. De lessen volgen een vaste structuur en zijn toch elke week anders en gevarieerd. Je kunt de lessen zo vaak volgen als je wilt of losse onderdelen uit de video, zoals het gevarieerde aanbod aan meditaties zodat je elk moment weer contact met je Hart kunt maken, als jij daarvoor wilt kiezen.

Een duidelijke stappenplan en opbouw

De ACCEPTATIE-methode volgt de 10 letters van het woord acceptatie om zo stap voor stap steeds meer grip te krijgen op je gedachten, je gevoel en je handelen. Met elke volgende letter ga je een stapje verder op je reis naar je Hart en kom je steeds dichter bij jezelf. 

Elke les heeft een vaste opbouw namelijk een korte uitleg van het thema met voorbeelden, beginmeditatie om los te komen van de dagelijkse dingen, warming-up, yoga-oefeningen en een eindmeditatie. Zo is elke yogales een reis op zichzelf waarin je je rijke innerlijke gevoelswereld leert ontdekken.

 

Praktisch en simpel toepasbaar

Duidelijke uitgebreide uitleg bij elk thema en met korte opdrachten die makkelijk zijn toe te passen in jouw dagelijks leven. Je hebt het tenslotte al druk genoeg.

Een nieuwe mindset ontwikkelen

Naast het puur fysiek bewegen met alle yoga-oefeningen is het ook heel belangrijk om niet langer de gedachte te geloven dat je niet goed genoeg zou zijn. Elke videoles wordt begeleid met korte heldere uitleg wat de invloed is van je gedachten op je gevoel, gedrag en zelfbeeld en hoe je daar grip op kunt krijgen. Je gaat begrijpen waarom je voelt zoals je voelt en doet zoals je doet. Je ontwikkelt door de inhoud van de yogalessen, maar ook via korte opdrachten, het trekken van inzichtkaarten en meditaties een andere manier van denken over jezelf.

Meer zelfinzicht door 10 verschillende thema's

Omdat we iedere week met een ander thema aan de slag gaat, groei je onwijs op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. Je leert jezelf steeds beter kennen, en zult de thema’s van de lessen tegenkomen in je dagelijks leven zoals in je gezin of op je werk. De diversiteit aan meditaties, yogaseries en thema’s spreken een ander deel van jezelf aan die voorbij gaan aan je gewoonlijke gedachtengang. 

Een stok achter de deur

Omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om jezelf thuis aan te zetten om anderhalf uur voor jezelf vrij te maken, check ik elke week op maandag bij je in via de e-mail. Even horen hoe je er bij zit en wanneer je van plan bent de les te volgen. Ik beantwoord de vragen die eventueel bij je opkomen. Ook zet je elke week een intentie voor jezelf waar jij die week je aandacht op gaat richten om steeds terug te kunnen keren naar jezelf én trek ik een inzichtkaart voor je.

Facebook-community

Naast dit online yogaprogramma verzorg ik al meer dan 13 jaar wekelijkse yogalessen in mijn studio in Badhoevedorp. Elke week op maandag bereid ik zorgvuldig een thema-yogales voor. De inzichten van het desbetreffende thema van die week deel ik in een besloten Facebookgroep. Ook ben je vrij om hier je vragen te stellen of je ervaringen met andere vrouwen te delen

Mooie extra's

Per les staat er een reflectievraag beschreven zodat je nog dieper inzicht kan krijgen hoe het thema van de les giïntergreerd kan worden in je dagelijks leven. Je krijgt een mooi notitieboek thuis gestuurd om je inzichten in op te schrijven zodat je een verslag krijgt van deze mooie reis naar je Hart. 

Waardevolle optie

Het trekken van inzichtkaarten kan je helpen om anders te leren kijken dan je vaste denkpatronen. Als je nog geen inzichtkaartendeck thuis hebt, kun je kiezen uit 3 kaartendecks die je helpen om anders te leren kijken dan je vaste denkpatronen. Er zal een wereld van verwondering voor je open gaan.

Je kunt kiezen uit de Vlinder affirmatiekaarten, de Godinnenkaarten of Privelessen van de Ziel. 

Prachtige en zorgvuldig vormgegeven lessen. Met ziel en zaligheid gemaakt en dit is te lezen en te voelen.

 Lisette van Offeren – Yogadocent Zielskwaliteiten

Haal meer uit jezelf en je yogales door deze bijzondere ontdekkingsreis in jezelf.

Week 1 - A van Acceptatie

In de eerste les ontdek je de basis van acceptatie met een meest simpele stap die er is. Je leert dat je gedachten hebt én ook nog een heel lichaam.

 

Week 2 - C van Compassie

Vervolgens ontdek je dat je gedachten invloed hebben op je gevoel. Je leert milder te worden voor jezelf en je omgeving. 

Week 3 - C van Controle loslaten

Daarna ga je een stapje verder op je reis en ontdek je hoe de controle een beetje kunt laten vieren. Hierdoor ben je al meer in staat om krachtige keuzes te maken voor innerlijke rust. 

Week 4 - E van Experimenteren

In de vierde module ontdek je dat er meer mogelijk is dan je denkt.  Je gaat oefenen met het zetten van kleine stapjes  naar leven met meer gemak. 

Week 5 - P van Perfectionisme en Pratyahara

In de vijfde module ontdek je de zinloosheid van dat energievretende perfectionisme. Je leert een praktisch oefening om je vrijer te maken van perfectionisme en je te richten op wat je wel wilt,  je Hartekreet. 

Week 6 - T van Taal

Dan wordt het tijd om echt aan de slag te gaan met het veranderen van die terugkerende gedachte “ik ben niet goed genoeg”. Je ontdekt je bewust te worden van je zelfspraak en hoe je vriendelijk en mild met jezelf kunt communiceren

Week 7 - A van Aanwezigheid in het lichaam en de Adem

Vervolgens kom je in deze les met beide benen stevig op de grond te staan zodat je steeds meer vreugde en liefde in het moment kunt ervaren. Je ontdekt een gouden tip om uit je hoofd te komen als je vastzit in piekeren of angst. 

Week 8 - T van Transformatie

In deze module sta je jezelf toe te voelen wat je voelt. Hierdoor komt er ruimte vrij voor steeds meer overvloed en ontspanning in heel je systeem. 

Week 9 - I van Intentie

Hier gaan we de puntjes op de i zetten om je steeds meer over te geven aan de stroom van het leven vanuit je Hart. Je ontdekt de kracht van Synchroniciteit waardoor verwondering een deel wordt van je leven. 

Week 10 - van Essentie

Tenslotte ontdek je de onzin van al die gedachten die je weghouden van je essentie. Hier kun je niets anders meer dan inzien en voelen hoe prachtig je bent. Je leert je krachtige kern te ervaren. 

Bonussen t.w.v. €250,-

Alle meditaties als losse audio’s

t.w.v. €200,00

Soms wil je gewoon even snel een meditatie afluisteren op een moment dat je overprikkeld bent of tijd hebt voor jezelf hebt vrijgemaakt. Dan hoef je niet de hele video door te zoeken maar kun je gelijk de meditatie afluisteren via een los audiobestand. In  totaal staan er meer dan 10 verschillende meditaties voor je klaar voor diverse doeleinden.

 

 

Een krachtig ochtend- en avondritueel

t.w.v. €50

Ik heb nog iets heel fijns voor je!

Je ontvangt een praktische oefening om de dag krachtig mee te starten en een impactvolle meditatie om de dag mee af te sluiten zodat je ontspannen en een diepe slaap zult ervaren.  Deze meditatie is ook een effectief middel om te doen als  je overprikkeld bent geraakt.

 

“De lessen zijn een totaalplaatje van fysieke ontspanning en mentale ontspanning. Termen als “van ohjeetjes ohjaatjes maken”, “nietperfectisookgoed” en “hetis” werken door in de rest van de week. Bravo voor de passie die jij hebt voor je ‘vak’!”

Brenda P.

ALLEEN NU GEEN €497,- MAAR €97,-

Vanaf medio juli 2020 kun je starten met de ACCEPTATIE-methode

 

Yoga Acceptatie-Methode (Y-AM) Programma

Tot 1 september

€97,-

Online yoga-mindset-training met de ACCEPTATIE-methode

10 weken programma

10 online video’s van unieke en thematische yogalessen

Wekelijkse check-in via de mail

Simpele en praktische oefeningen voor in het dagelijks leven

Onbeperkte toegang tot de training

Notitieboek voor je innerlijke proces

Bonus: alle meditaties als losse audio's

Bonus: krachtig ochtend- en avondritueel

Kom lekker in je vel in 10 weken met deze unieke Yoga en Mindset Onlinetraining

Online Training | 10 Yogavideo’s | Praktische oefeningen | t.w.v. €497,- | Start vanaf medio juli 2020

Alleen nu: €97,-

Meld je aan om als eerste te horen wanneer je de reis van je leven kunt starten met de onlinetraining “Jezelf accepteren doe je zo” en direct een uitnodiging te krijgen om mee te doen!

Veelgestelde vragen:

Kan ik persoonlijk mijn vragen stellen?

In de wekelijkse mail is er ruimte om vragen te stellen over de onderwerpen van die en de voorgaande weken. Daarnaast krijg je ook drie 1-op-1 check-in via Whatspp ssessies, waarin je vragen kunt stellen en persoonlijk advies krijgt bij jouw training.

Ik heb het al zo druk en ik vind het lastig om die tijd voor mezelf vrij te maken. Waarom dan toch zo een lange les en niet korte lessen van bijvoorbeeld 20 minuten?

Het zijn bewust yogalessen van 5 kwartier + omdat je als hooggevoelige vrouw tijd nodig hebt om helemaal los te komen van die eindeloze gedachtestroom. Door een vast stramien aan te houden van eerst ontspannen en bewust ademen, een warming-up, de yoga-oefeningen en een eindmeditatie, zak je steeds meer vanuit je hoofd je lichaam in. Veel hooggevoelige vrouwen hebben langer verwerkingstijd nodig om te herstellen van alle prikkels van buitenaf maar ook van binnenuit, van de gedachten die heel wat kabaal kunnen maken en zorgen voor overprikkeling. De uitgebreide yogalessen zijn het moment om alle opgedane energieën te verwerken en weer los te laten. Na bijna anderhalf uur voel je je als herboren en in een diepe ontspannen staat.

Hoe lang behoud ik toegang tot online programma?

Omdat je de online training koopt behoud je toegang tot deze training, zolang deze bestaat. De training is vrij nieuw, dus we verwachten dat deze de komende jaren zeker online zal blijven. Mocht dit ooit offline gehaald worden, zullen we ervoor zorgen dat jij alsnog toegang krijgt tot de bestanden 😉

Welke vorm van Yoga geef je?

De lessen zijn geworteld in de Raja Yoga. “Wie deze vorm van yoga beoefent, bewandelt de ‘koninklijke weg’ “Raja Yoga gaat verder dan het doen van fysieke oefeningen en is vooral gericht op meer grip krijgen op alle indrukken, zowel van binnen als van buiten. In de lessen vind je een combinatie van verschillende vormen van Yoga zoals Vinyasa Flow, Yin Yoga, Heart Focus, Dru Yoga.

Ik heb nog nooit aan Yoga gedaan, kan ik toch de lessen volgen?

De lessen zijn er vooral op gericht om je eigen grenzen te leren voelen, bewaken en zorg voor dragen. Ik nodig je elke les uit om vooral vanuit zachtheid en gemak de oefeningen uit te voeren. Veel hooggevoelige vrouwen vinden dat een uitdaging omdat ze zo gewend zijn om het altijd goed te willen doen en vaak ook perfectionistisch zijn ingesteld.  Yoga is zoveel meer dan alleen een fysieke houding! Het gaat er in mijn lessen dus ook zeker niet om hoe “goed” je houding is, maar juist om de ervaring en beleving in jezelf.

Ik heb fysieke klachten, is dit iets voor mij?

Waar heb je precies last van? Pas als ik dat weet, weet ik of dit online programma voor jou waardevol kan zijn. Neem even contact met me op door te mailen naar info@mooivanbinnenenbuiten.nl

Kan ik de Yogalessen meerdere keren volgen?

Jazeker! Je komt in een online omgeving waar de yogalessen in de vorm van video’s voor je klaar staan. Je kunt op elk gewenst moment dat het jou uitkomt een yogales volgen. Graag zelfs. Hoe vaker je oefent, hoe meer resultaat je merkt in je lijf, hoofd, je gevoel en je leven.

Waarom neem je mindset mee in de yogatraining?

Mijn manier van lesgeven is meer dan het doen van enkel fysieke yoga houdingen. Je kunt nog zo fijn allerlei yoga-oefeningen doen, maar als je niet bewust bent van wat spanning of donkerte in jou teweegbrengt of hoe het lichter in jou kan en mag, dan zul je hetzelfde blijven denken zoals je altijd denkt en zal hetzelfde je blijven overkomen.

 

Kan ik ook persoonlijk contact met je opnemen?

Jazeker! Persoonlijk contact en Verbinding is een kernwaarde van mij en mijn bedrijf. Dat kan altijd via info@mooivanbinnenenbuiten.nl of 06-27243405