Samen op weg naar een bewuste en liefdevolle wereld

Klik hier voor het actuele roosterVertel me meer

Gun jij jezelf tijd om er even helemaal voor jezelf te zijn?

Zeg, mooie vrouw, die zoveel liefde en zorg voor anderen heeft. Heb jij het gevoel dat het leven veel waardevoller kan zijn dan je nu soms ervaart? Dat je wordt opgeslokt door de dagelijkse dingen zoals gezin, werk en zorgen voor anderen? Merk je daardoor dat er weinig tijd over blijft voor jouw innerlijke voeding en dat je je vaker leeg en uitgeput voelt. Keer vandaag nog het tij en maak tijd voor jezelf!

Ga met je aandacht naar binnen tijdens de yogalessen bij Mooi van Binnen en Buiten en ervaar meer rust, ontspanning, liefde en zorg voor jezelf. Je bent het meer dan waard!

“Heb je geen tijd om te ontspannen, neem dan tijd om te ontspannen.”

Ontwikkel kracht, balans en soepelheid in lichaam en geest.

De yogalessen bij Mooi van Binnen en Buiten zijn zoveel meer dan het doen van enkel fysieke oefeningen. De lessen zijn zorgvuldig opgebouwd volgens thema’s met als doel je tot inzicht, balans en ontspanning te brengen.  Als dit in jouw systeem toeneemt, zal liefde, vrede en harmonie zich steeds verder in jou en in je leven gaan ontwikkelen. De thema’s geven de lessen diepgang waardoor alle lagen van jouw Zijn worden aangeraakt en gevoed. Je ervaart meer keuzevrijheid en komt in dieper contact met wat er werkelijk belangrijk is voor jou.

De groepen zijn klein (max 4 vrouwen) zodat er een veilige en open sfeer is en je je echt welkom voelt. Bij Mooi van Binnen en Buiten kun je ongedwongen en eenvoudig jeZelf Zijn.

Voorstellen

Mijn naam is Angelique Ruts en ik ben een diepe denker en een vrouw met een rijk gevoelsleven. Als hooggevoelige vrouw ervaar ik het leven als intens waardoor ik weet hoe het is om diep in de put te zitten en ook hoe het voelt om op de top van levensgeluk te staan en me daar tussen in te bewegen. Yoga helpt mij om de pieken en dalen meer in balans te brengen.

Mijn manier van lesgeven is meer dan het doen van enkel fysieke yoga houdingen. Je kunt nog zo fijn je wekelijkse yoga oefeningen doen, maar als je niet bewust bent van wat spanning of donkerte in jou teweegbrengt of hoe het lichter in jou kan en mag, dan zal hetzelfde je blijven overkomen.

Het belangrijkste dat ik jou wil meegeven in de yogalessen, is dat je in staat bent om keuzes te maken en dat door bewustwording van jezelf en je patronen, je kunt bij sturen naar een lichter, liefdevoller en meer ontspannen leven. 

Wat anderen zeggen over de yogalessen

Anderhalf uur les en liefdevolle aandacht aan een select groepje vrouwen, je lessen zijn iedere week met veel zorg en aandacht voorbereid.
Voor mij is het iedere week een moment om naar uit te kijken, rust te ervaren, een veilige ruimte te ervaren waarin ik uitgenodigd word om bij mijzelf te komen en te zijn.

Barbara Zeilstra

Al sinds jaar en dag volg ik met veel plezier de yogalessen bij Angelique. Ik heb haar door de jaren heen zien groeien in haar manier van lesgeven van een “gewone” yoga-juf naar een sprankelende yoga-coach. Zij blinkt uit in het volledig uitwerken van bepaalde thema’s. Haar lessen zijn nooit standaard en altijd tot in de puntjes verzorgd.

Elke week weer zijn dit verrijkende momenten in mijn leven (zowel voor mijn lijf als mijn geest) dus zou haar lessen, en natuurlijk ook Angelique zelf, niet meer willen missen! Namaste

Petra Penning

De yogalessen bij jou zijn inspirerend, warm en altijd weer verrassend. Ik zou jou bij iedereen aanbevelen.  Je bent een warme persoonlijkheid waarbij iedereen zich op haar gemak voelt. 

Ik ben vaak (zeg maar altijd) gestrest voor ik naar de yogales op maandagavond ga. Op het moment dat ik de uitnodigende ruimte binnenstap verdwijnt mijn stress en ben ik helemaal ontspannen. 

Jouw yogalessen gaan verder dan alleen de asana’s. Er is ruimte voor eigen inbreng, voor inzichten die elke week wel weer ter sprake komen en persoonlijke aandacht. Steeds vaker merk ik dat ik iets meeneem van de thema van de yogales. Oefening baart kunst zeggen ze en dat ervaar ik zeker.

De yogalessen zijn zeker een toegevoegde waarde in mijn leven. In de waan van de dag, als alles soms te veel wordt, is het weer een verademing om bij de yogalessen, en in het bijzonder bij jou persoonlijk tot inkeer te komen.

Lydia

Yogalessen bij Angelique, daar krijg ik energie van!

Je wordt liefdevol ontvangen en er hangt een fijne sfeer in de yogaruimte. Er zijn matjes, dekentjes en kussentjes aanwezig waar je gebruik van mag maken. Angelique zorgt dat je je warm en veilig voelt, zodat je je even helemaal op jezelf kunt richten.  Ze bereidt haar lessen goed voor. Ze vertelt welk onderwerp in de les behandeld wordt en waarom. Tijdens de les let ze goed op je houding en corrigeert op een fijne, respectvolle wijze als dat nodig is. De les wordt afgesloten met een kopje thee. Dan praten we nog even na over wat de les ons heeft gebracht – àls je dat wilt delen met de groep-.

Een heerlijk anderhalf uur voor mijzelf. Een momentje om even stil te staan in dit drukke leven en na te denken over mijn eigen behoeften en handelen. De yogales geeft mij handvatten en helpt mij keuzes te maken.

Dieper in verbinding komen met jezelf?

Lees dan de artikelen voor inspiratie!

Je innerlijke kompas

Geloof niets,alleen maar omdat men het je verteld,of omdat iets algemeens als eenwaarheid wordt gelooft, of omdathet door traditie is gegroeidof doordat je het zelfals een waarheid hebt ingebeeld. Aanvaard slechts datgenewat je na grondig onderzoekvoor jezelf als...

Lees meer

Heb je een vraag over de yogalessen?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Je kunt me ook bellen of appen op 06-27243405.

1 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.